band evenement bedrijfsfeest live muziek

FEEST/EVENEMENT

Een feest of evenement kunt u om tal van redenen geven. Gaat u echter voor perfectie dan hoort daar een superband bij die uw gasten bij de festiviteiten weet te betrekken, of indien gewenst, juist gepast op de achtergrond weet te blijven. Professionele muzikanten, een complete lichtshow, een prettig afgesteld zaalgeluid en bovendien een gratis pauze DJ.

De band 2MF komt met haar vaste bezetting van 7 muzikanten, inclusief een saxofonist, zangeres en een zanger. Of er nu 200 of 900 gasten komen, een mega-evenement of een meer intieme gelegenheid, 2MF zorgt altijd voor de perfecte sfeer tijdens uw (bedrijfs)feest. Met aandacht voor de nieuwste hits, maar ook de klassiekers zullen niet worden vergeten. 2MF verzorgt een optreden dat gegarandeerd aansluit op al uw wensen en muzikaal zeker in de smaak zal vallen bij uw genodigden. Van jong tot oud. 2MF gaat altijd voor het gevoel van gezamenlijkheid, maar wel in een prettige en ongedwongen ambiance.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat onderscheidt 2MF van andere bands?
2MF heeft een verrassend brede klankkleur vanwege de gevarieerde vocale- en instrumentale bezetting. De aantrekkelijk jonge en energieke leadvocalisten kunnen elkaar moeiteloos aanvullen. Hedendaagse beats en geluiden zijn door 2MF te reproduceren omdat de band gebruik durft te maken van samples en digitale instrumenten. Maar zelfs dan slaagt 2MF er in om een echte liveband te blijven, met zeer vaardige en ervaren muzikanten die vanuit hun hart spelen. Het diverse gebruik van instrumenten zorgt ervoor dat uw publiek zich echt geen moment zal vervelen. Een scheurende gitaar- of warme saxsolo, meerstemmige zang, dit alles kan 2MF u garanderen. Bovendien is 2MF bij uitstek de band waar, naast een zeer hoog muzikaal niveau, het onderlinge plezier van de bandleden zichtbaar zal zijn.

Wat voor muziek spelen jullie?
Het repertoire van 2MF is zeer zeker allround te noemen. De band beschikt over een repertoire van meer dan 150 nummers. Van dance naar disco of hip-hop, van rock naar Nederlandstalig, van actuele top-40 hits naar de meest populaire artiesten. De band is echter ook prima in staat om een setlijst samen te stellen, waarmee zij uw feest meer vanaf de achtergrond weet te verzorgen.Aanpassing aan uw wensen is geen enkel probleem, want 2MF is er vooral op gericht om uw bedrijf een volledig geslaagde ervaring te bezorgen.Voor meer informatie over het repertoire, klik hier.

Spelen jullie ook verzoeknummers?
Zeker. Staat een favoriet nummer niet in onze repertoirelijst? Ontbreekt net die ene song die u passend vindt bij de uitstraling van de dag of uw bedrijf? In overleg studeert 2MF het graag voor u in.

Wat is jullie bezetting? En is deze altijd hetzelfde?
Ja, 2MF streeft er naar om altijd in dezelfde bezetting te spelen. Vooral hierdoor wist de band zich te ontwikkelen tot een muzikaal gezelschap dat volledig op elkaar ingespeeld is. Maar in gevallen van overmacht maakt 2MF gebruik van gelijkwaardige vervang(st)ers.

Hebben jullie wel eens een optreden afgezegd?
In de lange historie van 2MF heeft de band gelukkig nooit een optreden hoeven afzeggen. Mocht dit onverhoopt ooit toch gebeuren, dan heeft 2MF een inspanningsverplichting en bovendien de mogelijkheden om in samenspraak met uw organisatie voor een vervangende act te zorgen.

Tussen welke tijden treden jullie op?
De meeste optredens beginnen gebruikelijk tussen 20.00 uur en 21.00 uur. 2MF speelt meestal 2 sets van anderhalf uur, dan wel 3 sets van een uur. Wanneer u echter een andere (tijds)indeling wenst dan is dat altijd bespreekbaar.

Waar zouden wij 2MF eventueel vooraf kunnen zien en horen?
2MF is een veelgevraagde band, met een grote verscheidenheid aan het soort optredens. Voor een overgroot deel betreffen dat besloten (bedrijfs)feesten die uitsluitend voor genodigden toegankelijk zijn. Maar het is vanzelfsprekend dat u niet ongezien een willekeurige band zult gaan boeken. Daarom speelt 2MF met enige regelmaat ook bij openbare gelegenheden. Deze zullen zo tijdig mogelijk op de site van 2MF worden aangekondigd. Bovendien bieden wij uw organisatie de gelegenheid om de band, volgens afspraak, te ontmoeten en te beoordelen tijdens één van onze repetitieavonden.

Wat krijg wij als 2MF op ons bedrijfsfeest speelt?
Wanneer u 2MF boekt, dan kunt u het volgende verwachten:

  • Volledige betrouwbaarheid. Eerder gemaakte afspraken zullen professioneel worden nagekomen. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken of het feest wel zal slagen.
  • Meer dan 3 uur live muziek van de 7-koppige band, in een vloeiend doorlopende show, zonder hinderlijke vertragingen.
  • Zeer verzorgde bandkleding en podiumuitstraling, volledig passend bij uw bedrijf, feest, entourage of een eventueel thema.
  • Twee technici (B&R Productions) die het geluid en licht op uiterst professionele wijze verzorgen.
  • Een moderne geluidsinstallatie met een altijd toereikende capaciteit voor de door u gekozen zaal. Van groot tot intiem, 2MF heeft de ervaring om in elke gelegenheid u een spetterende performance te bieden. Bovendien is 2MF nadrukkelijk bereid het geluidsvolume, de opbouw en intensiteit van het optreden aan uw wensen aan te passen.
  • Een imponerende lichtshow van de allerhoogste kwaliteit, die voldoet aan alle moderne en professionele maatstaven, zoals bij de huidige Dance-festivals. (een stroboscoop, nevel-rookmachine, sets met meerkleurige lichten, par- en ledverlichting, laser-verlichting en zogenaamde moving heads)
  • Muzikale omlijsting, vooraf aan de show en tijdens de pauzes, verzorgd door onze DJ. (indien door u gewenst)
  • Podium(uitbreiding) tegen meerprijs. (indien door u gewenst)Waar spelen jullie?

2MF komt uit het midden van het land. De centrale ligging geeft de band de mogelijkheid om in principe in het hele land op te treden en ruim op tijd aanwezig te zijn. Dit biedt de band bovendien de mogelijkheid om op een voor u geschikt moment, zonder enige hinder voor uw festiviteiten, de apparatuur op te bouwen en uit te testen.

Wat regelt 2MF en wat regelt een bedrijf zelf?
In principe hoeft u niets te regelen. Wij nemen contact op met de locatie en spreken alles door, bijvoorbeeld: is er voldoende stroom, is er tijd genoeg om de band op te bouwen en te soundchecken, waar wordt de band het beste opgesteld, etc.? Mochten er problemen of wensen zijn met betrekking tot de locatie die we niet direct zelf kunnen oplossen, dan nemen we vanzelfsprekend tijdig contact met u op.

Wij wensen een volledig pakket, inclusief locatie, band en catering, regelen jullie dit ook?
Jazeker. Desgewenst werkt 2MF samen met gerenommeerde evenementenbureaus. Dit houdt in dat u via ons ook volledige (thema)feesten kunt regelen. Het voordeel is dat u dan maar 1 partij heeft waar u zaken mee zult hoeven doen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost een avond 2MF?
Wij proberen voor een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding te gaan. Neem voor een speciaal voor u op maat gemaakt offerte contact met ons op. Het contact met 2MF is overigens in principe rechtstreeks, dus niet noodzakelijk via boekingskantoren of tussenpersonen. Iedere afspraak kunt u geruststellend persoonlijk met de band maken.
Wat doen we wanneer we nog vragen hebben?
Wij kunnen ons voorstellen dat er misschien toch nog vragen of onduidelijkheden bij u bestaan. Neemt u gerust contact met ons op door hier te klikken.

2MF wenst u tenslotte een fantastisch (bedrijfsfeest) toe, waar wij graag onze bijdrage aan willen leveren.