band voor evenement - feestband 2mf
too much fun

IETS TE VIEREN?

Een festival, tentfeest, bedrijfsfeest of verjaardag? Het vraagt om een band waar nog lang over wordt nagepraat. 2mf geeft je 100% feestgarantie! Professionele muzikanten, een spetterende lichtshow, prettig afgesteld zaalgeluid en bovendien een gratis digitale pauze DJ.

Feestband 2mf komt met haar vaste bezetting van 7 muzikanten, inclusief een saxofonist, zangeres en een zanger. Met altijd de nieuwste hits en de echte klassiekers in het repertoire verzorgt 2mf een show welke gegarandeerd aansluit op jullie muzikale wensen en op die van jullie gasten.

Kijk op de socials: Facebook en Instagram of op onze video pagina om een goede indruk te krijgen!

Percussie - Trommel
Concert - Fotografie
Houten blaasinstrument - Bariton saxofoon


VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat onderscheidt 2MF van andere bands?
2mf heeft een verrassend brede klankkleur vanwege de gevarieerde vocale- en instrumentale bezetting. Hedendaagse beats en geluiden zijn door 2MF te reproduceren omdat de band gebruik maakt van samples en digitale instrumenten. Maar ondanks deze moderne geluiden slaagt 2mf erin om een echte liveband te blijven. Bovendien wordt 2mf er om geprezen dat – naast een zeer hoog muzikaal niveau – het onderlinge plezier van de bandleden van het podium af straalt.

Wat voor muziek spelen jullie?
Van Nederlandstalige hits, tot moderne top 40 dance hits (en beats), van disco classics tot rocknummers. Voor ieder wat wils! Voor een kijkje in het repertoire, klik hier.

Muziek tijdens receptie of diner?
2mf is ook in te zetten voor livemuziek tijdens receptie of diner. In dit geval spelen we in een kleinere bezetting en spelen we licht versterkt/akoestisch. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

Spelen jullie ook verzoeknummers?
Staat een favoriet nummer niet in de repertoirelijst? Staat een favoriet nummer niet in onze repertoirelijst? Laat het weten zodat we kunnen afstemmen of en hoe 2mf deze voor jullie gaat instuderen!

Muziekgroep - Cover band


Wat houdt jullie ‘digitale DJ’ in?
Tijdens de pauzes van de band zorgt de ‘digitale DJ’ voor een naadloze overgang door het draaien van hits die perfect aansluiten op de sets van de band, waardoor het feest non-stop doorgaat. Onze digitale DJ werkt met een zorgvuldig samengestelde playlist, die indien gewenst voorafgaand aan het feest kan worden aangevuld. Mocht je liever een interactievere ervaring willen, dan bieden we ook de mogelijkheid om een live DJ bij te boeken, die op de avond zelf verzoeknummers kan aannemen en voor een extra dosis feestelijkheid zorgt!

Kunnen we jullie ergens live zien?
Wij begrijpen dat jullie niet ongezien een band boeken. Onze shows zijn veelal besloten maar regelmatig spelen wij bij openbare gelegenheden. Deze worden op de site en socials van 2mf aangekondigd. Daarnaast zijn jullie van harte welkom tijdens één van onze open repetitie avonden. Op zo’n avond hebben we alle tijd om kennis te maken, spelen we wat nummers en bespreken we jullie feest. Neem contact op voor een afspraak. Lukt dit niet? Via de socials posten we ook regelmatig leuke foto’s en filmpjes van onze shows! Kijk op: Facebook en Instagram.

Wat krijgen we precies als we jullie boeken?
Als jullie ons boeken dan kunnen jullie het volgende verwachten:

  • Direct contact met een bandlid (tevens event manager) die kan adviseren en meedenken bij de organisatie van jullie feest en benodigdheden voor de band
  • Een contract waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd
  • Tot drie sets livemuziek van 45 minuten tot een uur
  • Professionele technici die geluid en licht verzorgen
  • Verzorgde bandkleding passend bij jullie (thema)feest
  • De mogelijkheid tot gebruik van de geluidsinstallatie voor sprekers, acts, etc.
  • Muziek door onze digitale DJ vooraf aan de show en tijdens de pauzes van de band
  • Indien gewenst kunnen jullie extra’s boeken zoals; podium, extra lichtshow en live DJ

Wat kost een avond 2mf?
Voor een prijs op maat neem gerust vrijblijvend contact op. 2mf werkt ook samen met diverse boekingskantoren.

Fotograaf - Ceremonie