Mail naar coverband 2mf: 2mfcoverband@gmail.com

Draagbare netwerkgrafieken - Logo Whatsapp of bel met karen: 06-25476177

Vragen? Lees onze FAQ voor bruiloften of (bedrijfs)feesten/evenementen

Voordat je het formulier invult even dit…

De volgende maanden/dagen is Coverband 2mf niet meer beschikbaar. Is jouw feest op een andere datum dan hieronder genoemd; stuur vooral een berichtje zodat we de beschikbaarheid kunnen controleren.

 • mei 2024
 • juni 2024
 • 5, 13, 21 t/m 31 juli 2024
 • 1 t/m 11, 23, 24 augustus 2024
 • 13 t/m 20, 27 september 2024

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met je op!

  Uitstekend
  Gebaseerd op 24 recensies
  Lotte Leendertse
  Lotte Leendertse
  19/05/2024
  Vrijdag 17 mei heeft 2MF 's avonds opgetreden op onze bruiloft. Het was een fantastisch feest, vanaf begin tot eind was de dansvloer gevuld. De band heeft een fantastische avond verzorgd en wij hebben alleen maar goede reacties gekregen van de gasten. 2MF, Bedankt voor dit grandioze optreden :)! Liefs, Erik en Lotte
  Dennis de Vet
  Dennis de Vet
  09/01/2024
  “Feelgood” maakt 2mf meer dan waar! Wat hebben wij een hoop complimenten van onze gasten gekregen over jullie maar vooral wat hebben wij zelf genoten van jullie optreden 16-12-23 op onze winterbruiloft! Van begin af aan is het een heel fijn contact geweest en het kijk moment was fijn maar ook gelijk doorslaggevend. Wat een feest kunnen jullie maken, stuk voor stuk ieder lid brengt feest met zich mee en net zo belangrijk straalt dat uit! Onwijs bedankt nogmaals en we hopen jullie snel nog eens te zien optreden. @joey bedankt dus voor de tip!
  Robin den Blanken
  Robin den Blanken
  14/11/2023
  Wil je de ochtend na je feest ook het gevoel hebben van: Wow! Wat was dit gaaf!? Dan ben je hier op het juiste adres! Afgelopen vrijdag een geweldig personeelsfeest gehad met 2MF. En wat een feest was dat! De gehele vloer werd dansvloer, wat ook niet anders kan met zoveel enthousiasme en energie op het podium. Veel lovende reacties gehad van de collega's over de band. Door de vele genres die zij kunnen spelen heeft iedereen het naar zijn zin! Wij genieten nog even na!
  Belinda Smit Kleinsman
  Belinda Smit Kleinsman
  20/10/2023
  Afgelopen zaterdag speelde 2mf op onze bruiloft. Wat een feest, de zaal ging los. Fantastische spontane muzikanten en idem zanger en zangeres. We zouden ze zo weer nemen !
  Bob Ammerlaan
  Bob Ammerlaan
  06/10/2023
  2mf heeft op onze bruiloft opgetreden en we hebben een super feest gehad! De band zorgt ervoor dat de hele zaal, van voor tot achter, meedanst. Al onze gasten waren erg postitief over de band!
  Cindy Versteeg - van Gog
  Cindy Versteeg - van Gog
  10/09/2023
  Meer dan geweldige band! 2MF heeft het feest nog meer feest laten zijn op onze bruiloft. Wij en onze gasten hebben allemaal genoten van deze top band.
  Jacintha Swieb
  Jacintha Swieb
  26/07/2023
  2MF heeft gespeeld op onze bruiloft op 7 juli jl. Wat een feest was dit!! Goede afwisseling van verschillende genres muziek, interactie met ons als bruidspaar en de gasten. Muzikaal goede kwaliteit en enthousiaste bandleden. Contact vooraf was ook heel fijn, van het bijwonen van een repetitieavond tot het doorspreken van de planning op de avond zelf. Zeker aan te raden om deze band te boeken als je een onvergetelijk feest wilt hebben!
  Alan van R
  Alan van R
  15/07/2023
  Wat een leuke band hadden we voor ons huwelijk! Hele goede musici en een super goed repertoire. Contact met de band was ook heel fijn en relaxed. Verder was alles tip top in orde qua geluid en licht. Veel complimenten van de gasten gehad ook. Kortom, niet twijfelen en 2MF boeken.
  Henk Jan van Essen
  Henk Jan van Essen
  17/06/2023
  Geweldige band die ons feest goed aan de gang kreeg. Vrijwel alle gasten maakten gebruik van de dansvloer. De leadzangers stralen enthousiasme uit en zingen zuiver. De band is goed op elkaar ingespeeld en muzikaal indrukwekkend. De saxofonist is een topper. De lichtshow maakt het geheel af.
  Dennis Andre
  Dennis Andre
  11/06/2023
  Wij zijn gisteren getrouwd en wat een feest hebben wij gehad met 2MF!! Het onderlinge plezier spat er vanaf, het repertoire zeer afwisselend, zij krijgen letterlijk iedereen op de dansvloer!. Contact met de band zelf is ook erg fijn. Wij zijn hen erg dankbaar voor het feit dat zij er voor een groot deel voor gezorgd hebben, dat wij een hele bijzondere avond hebben gehad met heel veel enthousiaste reacties van overige gasten, die zelfs het boeken van deze band zeker overwegen! Bedankt allemaal!