band feesten partijen bruiloft bedrijfsfeest evenement

KAREN

Leadvocals

Karen is de ‘shining star’ van 2MF, Met haar prachtige stem zingt ze zowel de mooiste balade als een rockplaat met overtuiging. Naast 2MF is Karen professioneel zangcoach bij karen’s voice.

DJESRO

Leadvocals

Bekend van diverse musicals, gezegend met een fantastische stem waarmee hij zowel André hazes als Queen met overtuiging weet neer te zetten. Samen met Karen één van de meest aantrekkelijke en energieke frontduo’s die er momenteel te vinden zijn.

ROLF

Toetsen, producer backingtracks

Naast funky hammonds, mooi pianospel, is Rolf ook een meester in het maken van vette dance-beats, voor het modernere repertoire.

REMCO

Drums, Percussie, Samples

Dancebeats, funky discogrooves, stevige rockdrums, Remco kan het allemaal. Al meer dan 15 jaar de drijvende kracht achter 2MF!

RON

Saxofoon(alt/tenor), Digisax, Vocals

Ron, onze muzikale duizendpoot. Saxofoon, Zang, Digitale Sax, fluit. Alles speelt hij met passie, overtuiging en uiterste precisie.

JOOST

Elektrisch & Acoustisch gitaar

Als je Joost zijn vette riffs hoort, zou je niet zeggen dat hij een vervend ABBA fan is. Maar iedereen heeft z’n eigenaardigheden. Al jaren de ultieme 2MF gitarist!

GEORGE

Basgitaar

Slappen, grooven, funken en altijd genietend van de muziek. George is de groovende basis van 2MF. Als George begint te bassen, is stilstaan geen optie!