DE BAND

Rolf

Rolf

Toetsen, producer backingtracks
Naast funky hammonds, mooi pianospel, is Rolf ook een meester in het maken van vette dance-beats, voor het modernere repertoire.
Karen

Karen

Leadzangeres
Karen is de ‘shining star’ van 2MF, Met haar prachtige stem zingt ze zowel de mooiste balade als een rockplaat met overtuiging.
Djesro

Djesro

Leadzanger
Bekend van diverse musicals, gezegend met een fantastische stem waarmee hij zowel André hazes als Queen met overtuiging weet neer te zetten. Samen met Karen één van de meest  aantrekkelijke en energieke frontduo’s die er momenteel te vinden zijn.
Ron

Ron

Saxofoon, Digisax, Vocals
Ron, onze muzikale duizendpoot. Saxofoon, Zang, Digitale Sax, fluit. Alles speelt hij met passie, overtuiging en uiterste precisie.
Joost

Joost

Elektrisch & Acoustisch gitaar
Als je Joost zijn vette riffs hoort, zou je niet zeggen dat hij een vervend ABBA fan is. Maar iedereen heeft z’n eigenaardigheden. Al jaren de ultieme 2MF gitarist!
George

George

Basgitaar
Slappen, grooven, funken en altijd genietend van de muziek. George is de groovende basis van 2MF. Als George begint te bassen, is stilstaan geen optie!
Remco

Remco

Drums, Percussie, Samples
Dancebeats, funky discogrooves, stevige rockdrums, Remco kan het allemaal. Al meer dan 15 jaar de drijvende kracht achter 2MF!
Chat openen