BRUILOFT

De mooiste dag van je leven, jullie trouwdag!. Daar hoort een super bruiloftsband bij die de gasten bij de avond weet te betrekken. Professionele muzikanten, een spetterende lichtshow, een prettig afgesteld zaalgeluid en bovendien een gratis pauze DJ.

Bruiloftsband 2MF komt met haar vaste bezetting van 7 muzikanten, inclusief een saxofonist, zangeres en een zanger. Of er nu 70 of 400 gasten komen, 2MF zorgt altijd voor een perfecte sfeer en een superavond. Met aandacht voor de nieuwste hits, maar ook de klassiekers zullen niet worden vergeten. 2MF verzorgt een optreden dat gegarandeerd aansluit op jullie muzikale wensen, maar ook op die van de gasten.

Bekijk onze facebookpagina of bekijk onze filmpjes ter referentie. De beelden leveren het ultieme bewijs, 100% feestgarantie!

Veel gestelde vragen;

Wat voor muziek spelen jullie?
Wij spelen hits van toen en nu, met meer dan 100 nummers in ons repertoire kunnen we ons aanpassen aan ieder feest!. Van Nederlandstalige hits, tot moderne dance hits(met echte dance beats). Ook alle Disco classics spelen we graag! voor een kijkje in ons repertoire klik hier

Spelen jullie ook verzoeknummers?
Zeker. Staat een favoriet nummer niet in onze repertoirelijst? Ontbreekt net die ene song waar jullie een speciale herinnering aan hebben? We studeren we het graag voor jullie in.

Kunnen we jullie eerst live zien?
Wij treden jaarlijks vaak op. Voor het grootste gedeelte betreft dat besloten feesten die uitsluitend voor genodigden toegankelijk zijn. Uiteraard begrijpen wij dat jullie niet ongezien een band gaan boeken. Daarom spelen wij met enige regelmaat ook bij openbare gelegenheden. Deze zullen zo tijdig mogelijk op de site van 2MF worden aangekondigd. Daarnaast zijn jullie van harte welkom tijdens één van onze open repetities. Op zo een avond maken we kennis, spelen we wat nummers voor en bespreken we jullie bruiloft. Uiteraard geheel vrijblijvend. Neem contact op voor een afspraak.

Wat krijgen we precies als we jullie boeken?
Als jullie ons boeken dan kunnen jullie het volgende verwachten:

  • Gemaakte afspraken zullen professioneel worden nagekomen, zodat jullie je volledig op het feest kunnen concentreren.
  • Meer dan 3 uur live muziek van de 7-koppige band, in een vloeiend doorlopende show.
  • Verzorgde bandkleding en podiumuitstraling, passend bij jullie feest, entourage of thema.
  • Een optimale sfeer die jullie feest werkelijk onvergetelijk zal maken.
  • Twee technici die het geluid en licht op professionele wijze verzorgen
  • De mogelijkheid tot gebruik van de installatie voor sprekers en acts, etc.
  • Muziek, vooraf aan de show en tijdens de pauzes, verzorgd door onze DJ. (indien jullie dat wensen

Wat kost een optreden van 2MF?
Voor bruiloften maken we geen gebruik van tussenpersonen of boekingskantoren. Op deze manier blijven we scherp geprijst, met voldoende persoonlijke aandacht. Voor een op maat gemaakte prijs kunnen jullie contact met ons opnemen, geheel vrijblijvend uiteraard!

Zijn jullie niet te groot voor ons feest?
We hebben met veel plezier en succes op feesten gestaan van 50 tot 5000 personen. Wij zijn goed in staat ons aan te passen aan het feest. Neem bij twijfel contact met ons op en we adviseren jullie graag.

Wij kunnen ons voorstellen dat er misschien toch nog vragen of onduidelijkheden bij jullie bestaan. Het is tenslotte een zeer belangrijke dag. Jullie mogen ons dan ook altijd, geheel vrijblijvend telefonisch of per e-mail benaderen. Kijk hiervoor op onze contact pagina

2MF wenst jullie tenslotte een fantastische dag toe!

Chat openen