Bruiloft receptie - Bruiloft


JULLIE BRUILOFT

De mooiste dag van je leven, jullie trouwdag! Daar hoort een groot feest bij waar nog lang over wordt nagepraat. 2mf geeft jullie 100% feestgarantie! Professionele muzikanten, een spetterende lichtshow, prettig afgesteld zaalgeluid en bovendien een gratis digitale pauze DJ.

Bruiloft band 2mf komt met haar vaste bezetting van 7 muzikanten, inclusief een saxofonist, zangeres en een zanger. Met altijd de nieuwste hits en de echte klassiekers in het repertoire verzorgt 2mf een show welke gegarandeerd aansluit op jullie muzikale wensen en op die van jullie gasten.

Kijk op de socials: Facebook en Instagram of op onze video pagina om een goede indruk te krijgen!

Muziekgroep - Jazz
Rock concert - Popmuziek

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat onderscheidt 2mf van andere bands?
2mf heeft een verrassend brede klankkleur vanwege de gevarieerde vocale- en instrumentale bezetting. Hedendaagse beats en geluiden zijn door 2mf te reproduceren omdat de band gebruik maakt van samples en digitale instrumenten. Maar ondanks deze moderne geluiden slaagt 2mf erin om een echte liveband te blijven. Bovendien wordt 2mf er om geprezen dat – naast een zeer hoog muzikaal niveau – het onderlinge plezier van de bandleden van het podium afstraalt. 

Wat voor muziek spelen jullie?
Van Nederlandstalige hits, tot moderne top 40 dance hits (en beats), van disco classics tot rocknummers. Voor ieder wat wils! Neem een kijkje in het repertoire.

Muziek tijdens de ceremonie, receptie of diner?
2mf is ook in te zetten voor jullie ceremonie of voor livemuziek tijdens een receptie of diner. In dit geval spelen we in een kleinere bezetting en spelen we licht versterkt/akoestisch. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

Spelen jullie ook verzoeknummers?
Zeker. Staat een favoriet nummer niet in onze repertoirelijst? Ontbreekt net die ene song waar jullie een speciale herinnering aan hebben? We studeren het graag voor jullie in.

Partij - Ritueel
Vermaak - Partij
Publieke relaties - Ceremonie

Wat houdt jullie ‘digitale DJ’ in?
Tijdens de pauzes van de band draait de digitale DJ de hits welke aansluiten op de sets van de band. Hierdoor gaat het feest lekker door. Het is een playlist en dus geen live DJ. De playlist kan desgewenst vooraf aan het feest worden aangevuld. Mocht een live DJ gewenst zijn die op de avond zelf verzoeknummers kan aannemen dan is het mogelijk om deze erbij te boeken.

Kunnen we jullie ergens live zien?
Wij begrijpen dat jullie niet ongezien een band boeken. Onze shows zijn veelal besloten maar regelmatig spelen wij bij openbare gelegenheden. Deze worden op de site en socials van 2MF aangekondigd. Daarnaast zijn jullie van harte welkom tijdens één van onze open repetities. Op zo’n avond hebben we alle tijd om kennis te maken, spelen we wat nummers en bespreken we jullie feest. Neem contact op voor een afspraak. Lukt dit niet? Via de socials posten we ook regelmatig leuke foto’s en filmpjes van onze shows! Kijk op: Facebook en Instagram.

Wat krijgen we precies als we jullie boeken?
Als jullie ons boeken dan kunnen jullie het volgende verwachten:

  • Direct contact met een bandlid (tevens event manager) die kan adviseren en meedenken bij de organisatie van jullie feest en benodigdheden voor de band
  • Een contract waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd
  • Tot drie sets livemuziek van 45 minuten tot een uur 
  • Professionele technici die geluid en licht verzorgen
  • Verzorgde bandkleding passend bij jullie (thema)feest
  • De mogelijkheid tot gebruik van de geluidsinstallatie voor sprekers, acts, etc.
  • Muziek door onze digitale DJ vooraf aan de show en tijdens de pauzes van de band
  • Indien gewenst kunnen jullie extra’s boeken zoals; podium, extra lichtshow en live DJ

Wat kost een optreden van 2MF?
Voor bruiloften maken we geen gebruik van tussenpersonen of boekingskantoren. Op deze manier blijven we scherp geprijsd. Voor een op maat gemaakte prijs kunnen jullie contact met ons opnemen, geheel vrijblijvend uiteraard!

Zijn jullie niet te groot voor ons feest?
We hebben met veel plezier en succes op feesten gestaan van 50 tot 5000 personen. Wij zijn goed in staat ons aan te passen aan het feest. Neem bij twijfel contact met ons op en we adviseren jullie graag

Fotograaf - fotoshoot