Bruiloft receptie - Bruiloft


JULLIE BRUILOFT

De mooiste dag van je leven, jullie trouwdag! Daar hoort een groot feest bij waar nog lang over wordt nagepraat. 2mf geeft jullie 100% feestgarantie! Professionele muzikanten, een spetterende lichtshow, prettig afgesteld zaalgeluid en bovendien een gratis digitale pauze DJ.

Bruiloft band 2mf komt met haar vaste bezetting van 7 muzikanten, inclusief een saxofonist, zangeres en een zanger. Met altijd de nieuwste hits en de echte klassiekers in het repertoire verzorgt 2mf een show welke gegarandeerd aansluit op jullie muzikale wensen en op die van jullie gasten.

Kijk op de socials: Facebook en Instagram of op onze video pagina om een goede indruk te krijgen!

Muziekgroep - Jazz
Rock concert - Popmuziek

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat onderscheidt 2mf van andere bands?
2mf heeft een verrassend brede klankkleur vanwege de gevarieerde vocale- en instrumentale bezetting. Hedendaagse beats en geluiden zijn door 2mf te reproduceren omdat de band gebruik maakt van samples en digitale instrumenten. Maar ondanks deze moderne geluiden slaagt 2mf erin om een echte liveband te blijven. Bovendien wordt 2mf er om geprezen dat – naast een zeer hoog muzikaal niveau – het onderlinge plezier van de bandleden van het podium afstraalt. 

Wat voor muziek spelen jullie?
Van Nederlandstalige hits, tot moderne top 40 dance hits (en beats), van disco classics tot rocknummers. Voor ieder wat wils! Neem een kijkje in het repertoire.

Muziek tijdens de ceremonie, receptie of diner?
2mf is ook in te zetten voor jullie ceremonie of voor livemuziek tijdens een receptie of diner. In dit geval spelen we in een kleinere bezetting en spelen we licht versterkt/akoestisch. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

Spelen jullie ook verzoeknummers?
Staat een favoriet nummer niet in onze repertoirelijst? Ontbreekt net die ene song waar jullie een speciale herinnering aan hebben? Laat het weten zodat we kunnen afstemmen of en hoe 2mf deze voor jullie gaat instuderen!

Partij - Ritueel
Vermaak - Partij
Publieke relaties - Ceremonie

Wat houdt jullie ‘digitale DJ’ in?
Tijdens de pauzes van de band draait de digitale DJ de hits welke aansluiten op de sets van de band. Hierdoor gaat het feest lekker door. Het is een playlist en dus geen live DJ. De playlist kan desgewenst vooraf aan het feest worden aangevuld. Mocht een live DJ gewenst zijn die op de avond zelf verzoeknummers kan aannemen dan is het mogelijk om deze erbij te boeken.

Kunnen we jullie ergens live zien?
Wij begrijpen dat jullie niet ongezien een band boeken. Onze shows zijn veelal besloten maar regelmatig spelen wij bij openbare gelegenheden. Deze worden op de site en socials van 2MF aangekondigd. Daarnaast zijn jullie van harte welkom tijdens één van onze open repetities. Op zo’n avond hebben we alle tijd om kennis te maken, spelen we wat nummers en bespreken we jullie feest. Neem contact op voor een afspraak. Lukt dit niet? Via de socials posten we ook regelmatig leuke foto’s en filmpjes van onze shows! Kijk op: Facebook en Instagram.

Uitstekend
Gebaseerd op 26 recensies
Eline Steggink
Eline Steggink
04/06/2024
2MF heeft van onze bruiloft een onvergetelijk feest gemaakt! Vanaf de eerste tot de laatste noot stonden ze te knallen :D We hebben mensen op de dansvloer gezien die daar normaal gesproken nooit zijn te vinden! De communicatie met Remco verliep heel soepel, hij dacht graag met ons mee. Je kunt merken dat dit professionals zijn. Wij hebben super veel complimenten ontvangen over de band en we zouden ze zo weer opnieuw boeken!
Dennis van Starrenburg
Dennis van Starrenburg
28/05/2024
2MF tilde onze al fantastische trouwdag naar legendarisch. De hele zaal ging los. Fijne opbouw met klassiekers en nieuwe nummers en via een mooie en logische opbouw naar de absolute feestnummers. Zo ontzettend veel complimenten gehad over deze band van vrienden en familie. Contact met Karen was altijd heel laagdrempelig, ze dacht echt met ons mee. 100% aanbevolen.
Lotte Leendertse
Lotte Leendertse
19/05/2024
Vrijdag 17 mei heeft 2MF 's avonds opgetreden op onze bruiloft. Het was een fantastisch feest, vanaf begin tot eind was de dansvloer gevuld. De band heeft een fantastische avond verzorgd en wij hebben alleen maar goede reacties gekregen van de gasten. 2MF, Bedankt voor dit grandioze optreden :)! Liefs, Erik en Lotte
Dennis de Vet
Dennis de Vet
09/01/2024
“Feelgood” maakt 2mf meer dan waar! Wat hebben wij een hoop complimenten van onze gasten gekregen over jullie maar vooral wat hebben wij zelf genoten van jullie optreden 16-12-23 op onze winterbruiloft! Van begin af aan is het een heel fijn contact geweest en het kijk moment was fijn maar ook gelijk doorslaggevend. Wat een feest kunnen jullie maken, stuk voor stuk ieder lid brengt feest met zich mee en net zo belangrijk straalt dat uit! Onwijs bedankt nogmaals en we hopen jullie snel nog eens te zien optreden. @joey bedankt dus voor de tip!
Robin den Blanken
Robin den Blanken
14/11/2023
Wil je de ochtend na je feest ook het gevoel hebben van: Wow! Wat was dit gaaf!? Dan ben je hier op het juiste adres! Afgelopen vrijdag een geweldig personeelsfeest gehad met 2MF. En wat een feest was dat! De gehele vloer werd dansvloer, wat ook niet anders kan met zoveel enthousiasme en energie op het podium. Veel lovende reacties gehad van de collega's over de band. Door de vele genres die zij kunnen spelen heeft iedereen het naar zijn zin! Wij genieten nog even na!
Belinda Smit Kleinsman
Belinda Smit Kleinsman
20/10/2023
Afgelopen zaterdag speelde 2mf op onze bruiloft. Wat een feest, de zaal ging los. Fantastische spontane muzikanten en idem zanger en zangeres. We zouden ze zo weer nemen !
Bob Ammerlaan
Bob Ammerlaan
06/10/2023
2mf heeft op onze bruiloft opgetreden en we hebben een super feest gehad! De band zorgt ervoor dat de hele zaal, van voor tot achter, meedanst. Al onze gasten waren erg postitief over de band!
Cindy Versteeg - van Gog
Cindy Versteeg - van Gog
10/09/2023
Meer dan geweldige band! 2MF heeft het feest nog meer feest laten zijn op onze bruiloft. Wij en onze gasten hebben allemaal genoten van deze top band.
Jacintha Swieb
Jacintha Swieb
26/07/2023
2MF heeft gespeeld op onze bruiloft op 7 juli jl. Wat een feest was dit!! Goede afwisseling van verschillende genres muziek, interactie met ons als bruidspaar en de gasten. Muzikaal goede kwaliteit en enthousiaste bandleden. Contact vooraf was ook heel fijn, van het bijwonen van een repetitieavond tot het doorspreken van de planning op de avond zelf. Zeker aan te raden om deze band te boeken als je een onvergetelijk feest wilt hebben!
Alan van R
Alan van R
15/07/2023
Wat een leuke band hadden we voor ons huwelijk! Hele goede musici en een super goed repertoire. Contact met de band was ook heel fijn en relaxed. Verder was alles tip top in orde qua geluid en licht. Veel complimenten van de gasten gehad ook. Kortom, niet twijfelen en 2MF boeken.

Wat krijgen we precies als we jullie boeken?
Als jullie ons boeken dan kunnen jullie het volgende verwachten:

  • Direct contact met een bandlid (tevens event manager) die kan adviseren en meedenken bij de organisatie van jullie feest en benodigdheden voor de band
  • Een contract waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd
  • Tot drie sets livemuziek van 45 minuten tot een uur 
  • Professionele technici die geluid en licht verzorgen
  • Verzorgde bandkleding passend bij jullie (thema)feest
  • De mogelijkheid tot gebruik van de geluidsinstallatie voor sprekers, acts, etc.
  • Muziek door onze digitale DJ vooraf aan de show en tijdens de pauzes van de band
  • Indien gewenst kunnen jullie extra’s boeken zoals; podium, extra lichtshow en live DJ

Wat kost een optreden van 2MF?
Voor bruiloften maken we geen gebruik van tussenpersonen of boekingskantoren. Op deze manier blijven we scherp geprijsd. Voor een op maat gemaakte prijs kunnen jullie contact met ons opnemen, geheel vrijblijvend uiteraard!

Zijn jullie niet te groot voor ons feest?
We hebben met veel plezier en succes op feesten gestaan van 50 tot 5000 personen. Wij zijn goed in staat ons aan te passen aan het feest. Neem bij twijfel contact met ons op en we adviseren jullie graag

Fotograaf - fotoshoot